Stronger Life

Smärtan är total

God morgon onsdag!

Idag är det vilodag och jag är så tacksam för det. Jag har haft en sån träningsvärk och behöver verkligen lite vila nu. Min stackars rumpa gör ont! Att se mig försöka sätta mig på toaletten är ett skämt. Jag tror Agda 90 år rör sig smidigare och snabbare än mig. Att ens ta upp strumporna från golvet är en plåga, jag säger hellre till barnen att de får hjälpa mig.

Men jag är ändå så glad över att vara igång igen. Jag märker redan skillnad på mig och mitt humör, när det bara gått några dagar.

Tänk att det redan har gått två veckor på september månad och det är fortfarande skönt väder. I helgen var vi inne i stan och jag såg en massa små bord som liknade Paris uteserveringar. Jag tycker det är livet, att kunna sitta på såna café och ta en kaffe, en champagne eller äta något gott med någon man tycker om och prata om allt, det är livet! Jag skulle så gärna vilja åka in tidigt en morgon med maken, ta en kaffe och en frukost för att njuta utomhus på de fina små borden. Det kanske man ska passa på innan uteserveringarna dras in och kylan sveper in över oss.

 

morgon

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.