Stronger Life

Att ha en egen skatt

Tiden går fort, vi är redan innan i mars och jag har inte bloggat här nästan. Jag funderade på att lägga ner bloggen helt, en del av mig orkar inte uppdatera när jag har så mycket annat vid sidan om som händer men en annan del av mig älskar ju att skriva och bara jag slår på tangenterna litegrann så skapas den där hungern efter att få skriva mer och mer och mer.

Många gånger jag har funderat på om jag ska skriva en bok, kanske det är något för mig, som älskar att skriva och har en del del att säga men samtidigt, har jag så pass vass vokabulär verkligen, som för att skriva en bok? Ja jag vet inte, man kanske inte behöver ha det, det är nog bara ens egna Imposter syndrom som kickar in.

Kort uppdatering är att min äldsta dotter fyllt 12 år nu, min alldeles egna skatt och hon är så vansinnigt stor i sitt sätt. Hon älskar att pyssla, skapa och designa, så hon gör ofta gossedjur av kläder vi ska slänga, hon gör smycken och tecknar/ritar otroligt fint. Hennes smycken är jag helt såld på, älskar de alla, ja kanske för att det är min dotter, vet inte. 🙂

Dessa örhängen har hon själv gjort, jag försökte sno de men det fick jag inte.

 

Så vad mer har hänt?
Vi har sålt bostaden i Spanien nu och har hittat en annan som via fastande mycket för. Nu väntar jag på att vår mäklare ska skriva på papperna och säga att allt är klart. 🙂 Sen vill jag snabbt boka biljetter ner till Spanien och njuta av vädret där.

Vad mer?
Jag har mått sådär, känt mig nedstämd och omotiverad i vissa fall. Jag har känt mig utbränd, trasig, stressad och fick ta ledigt från jobbet men tyvärr har det inte hjälpt då min arbetsgivare hört av sig konstant varje vecka, så vi får se hur det slutar för mig.

Annars?
Allt flyter väl i den takt som det går, på bästa sätt som förmås.
Ni har nog inte sett det sista av mig än, jag är en kämpe och jag älskar att jobba med mindset så än har jag inte gett upp det än.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.