Stronger Life

Rött och vitt, vad föredrar du?

Sommar, juli och det innebär firande.
Dags att fira maken som fyller år!! Snart fyller maken år och den här månaden är svår eftersom de flesta är bortresta. Samma ”problem” har vi med lillan som fyller år på samma månad, inga kompiskalas här inte, eftersom alla är på landstället. Stackars. Men det som är så bra med henne är att hon är en tuff tjej som inte är så jättebrydd över såna saker, visst hade hon velat ha ett kompiskalas men hon fastnar inte i saker och tycker synd om sig själv, det gillar jag. Stark tjej.

Vi har fått hem lite viner att testa och jag måste tipsa om denna vita som blev min favorit. Jag är inte mycket för röttvin men det kan vara gott ibland. Vitt är något som passar till allt vi äter. Smaken på det här goda vita vinet är torr och fruktig vilket jag föredrar, med inslag av honungsmelon och päron. Passar som sällskapsdryck som tex vår lilla fest men också till fiskrätter tex.

Det röda vinet är mer mjuk, smaken har inslag av körsbär, blåbär och kryddor. Och den passar bra som sällskapsdryck, passar bra till kött, fisk och kycklingrätter också.

Med tiden har jag blivit mer organic av mig också, så jag är glad över att det kommer allt fler och fler organic Cava och vin.

 

 

Nu ska jag sitta och klura på vad som kan vara en bra födelsedagspresent till min fina man. Han är svår att handla till och det säger jag inte bara, utan han har ett sånt jobb som inte tillåter vanliga kläder utifrån, han får inte ha smycken, klockor och sånt så jag kan inte köpa parfymer, klockor, armband, snygga kläder eller skor (allt som han tycker om) för det kan han ändå inte använda. Jo kanske någon gång i månaden när vi hittar på något därute men det har inte varit så ofta nu under pandemin. Så vad köper man då? Tips mottages gärna. En resa till Spanien kanske, vi ska ju ändå dit snart..

livet

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.