Stronger Life

Plantera mera !!

God morgon mina bästa. Herren min vad det ser ut som ett kaos här hemma nu. Vi var jätteflitiga igår hela dagen, med att packa och rensa i hela hemmet. Vi gav bort saker, sålde saker och nu känns det som att vi äntligen börjar närma oss både ett slut, flytt och riktig semester i Spanien. På ett sätt blir det ju konstigt att komma till sin nya bostadsrätt och släppa taget och bara åka till Spanien istället för att stanna kvar och göra fint. Men eftersom hela lägenheten ska målas om så är det bättre att målaren kör sitt egna race där och när vi sen kommer tillbaka kan fokusera på att inreda och shoppa nya saker till hemmet i lugn och ro.

 

Jag är på jakt efter fina planeringslådor

Jag är så inne på att göra fint på balkongen! Men även odling i hemmet hos ShopAlike.se. Jag vill odla tomater, örter och annat kul som man kan plantera och odla. Det är en mäktig känsla på något sätt, att plantera sitt egna och sen kunna plocka det man odlat fram och äta det. Smaken är annorlunda och känslan av kärlek kommer med.

Jag har en liten tomatplanta som jag fick av min mor denna vår, den ger oss tomater till varje morgonsmörgås. Så himla gott. Men om jag får välja så vill jag odla alla möjliga grönsaker för att bara äta egenodlat.

Hur som helst så får jag ha tålamod och vänta in tills vi kommer tillbaka om några dagar. För vi ska njuta av det som är kvar på semester såklart. Det har varit en massa sol och bad för hela slanten och massa gott att äta och dricka. Vi har värderat vår bostad med två mäklare, tror vi har den såld inom kort faktiskt för vi har redan haft visningar och har börjat kolla runt på andra objekt som vi kanske kan boka upp oss på och se om vi kan köpa något större och mer nära naturen. Just nu bor vi mitt i centrum i Torrevieja och har visserligen gångavstånd till stranden (vilket är uuuunderbart) men önskar lite mer grönt bara, lite mer palmer, lite mer park, lite mer lugn och inte mitt i storstaden. Tror den känslan försvann under 2020.. Jag vill pyssla med hemmet, ha mer grönt på balkongerna, plantera och sköta, låter inte som jag men det är så härligt.

Allt inom sin tid.
Ta hand om er, njut av sommaren oavsett vart ni är och kom ihåg att le dig igenom livet!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.