Stronger Life

En lärdom i helgen

God morgon underbara. Nu blev det lite tvärtom, jag brukar blogga vardagar och ta ledigt helger men nu var jag borta torsdag och fredag. Men det gör inget, ibland blir det en lite snurr här.

Jag har haft en ganska härlig stund med min man dessa dagar. Vi har varit barnfria och passar på att vara ute och äta god mat, dricka lite cava, umgås, träffade nya vänner som varit grannar ett tag men vi har bara inte pratat. Men vi fick smaka på hur icke smart det är att gå på ”efterfest” när man redan har haft så det räcker. Tänk att man kan glömma sånt och bli så förblindad av alkoholen. Att ta 3 glas max, är good enought för mig men att fortsätta njaaa..

Det som gör mig mest ont är att man inte inser hur mycket alkoholen förstör. Inte bara att man är bakis, utan även att jag missar mina yogastunder på morgonen, min meditation som får mig att må så bra, mina tacksamhetsövningar, dagboksskrivande och allt jag brukar göra. Det är sånt som får mig att må bra, varför förstöra det? Min träning gick åt skogen och allt mer eller mindre. En hel dag ägnad åt att bara vara trött och seg, inga studier, det bara pajade allt. Det är liksom inte värt det men det är det  klassiska att man inser det dagen efter när det är kört.

Nu låter det som att jag krökar hela tiden men det är just det, jag gör inte det, därför är jag så ovan vid att ta det där extra glaset. Det funkar inte för mig. Jag älskar mitt liv som jag har nu. Jag älskar att gå upp tidigt på morgonen och känna mig utvilad (typ), pigg, fräsch, göra min yoga och meditation, träna, vara pigg i kroppen. Jag älskar det. Jag mår bra av det. Jobba med ett klart huvud, inför sina mål, drömmar, planeringar.

Det blev en bra helg, men också med en bra läxa.
I want peace and harmony.

meditation_yoga

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.