Stronger Life

Varför kan jag inte säga ifrån?!

Shit vilken dag. Att ha personer i sin närhet som är narcissistiskt lagda! Jag tog VAB för att vara med min dotter och studera. Men så får jag besök av en person som bara är ”jag, jag, jag” när det gäller livet. Även om det kan vara att berätta saker om andra personer så är det ändå dränerande för personen ska prata hela tiden, monologmonster. Och grejen är ju att såna personer ser inte ens att andra har annat på gång. Jag sitter med nästan nere i boken men vad hjälper det? Det pratas på ändå. Jag sitter och skriver saker, men vad hjälper det? Nada.

En hel dag gick åt att bara lyssna på denna person.
Studierna sket sig totalt och mina slutprov närmar sig.
Jag börjar ställa in mig på att det möjligen slutar med att jag inte kan ta slutproven eller att jag testar men misslyckas. Så är det. Det är inte första gången jag sabbar en hel dag med att lyssna och finnas för andra men inte mig själv.

Jag tänker inte träffa andra imorgon, jag tänker inte gå ut och ens prata med någon annan på lördag.
På söndag är det morsdag i övriga världen förutom Sverige, så jag firar min mamma då. Men annars är det bara jag som gäller dessa tre dagar som kommer. Fredag-söndag.

Så måste det bli. Shit vad jag håller på att halka efter! Och vad arg jag blir på mig själv, varför är jag så svag att säga ifrån till vissa?

Jaja, nu kör jag någon timme, efter att ha förlorat 8 timmar… andas, andas, andas

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.