Stronger Life

Sätta människor på piedestal

Det här med sociala medier är verkligen ett hett ämne hela tiden.. Men det är ett viktigt ämne och speciellt när det kommer till att man har två flickor själv också.

Det är lätt att se upp till andra personer som verkar ha det så enkelt med barnen, som är så snygga och fräscha hela tiden, som har det perfekta jobbet och en underbar partner. Men många gånger sätter man de högt upp på en piedestal och missar att de hade ju barnflicka som hjälper till hela dagarna och därför ser det enkelt ut med barnen, att de har massa skönhetsingrepp och därför ser de fräscha ut hela tiden, att de sliter på kvällar och helger och därför går det bra på jobbet, att de bråkar med sin partner konstant om att de inte gör ditten eller datten och därför ser det perfekt ut..

Inget fel med barnflickor, mycket jobb eller skönhetsingrepp men det jag menar är att man får inte låta bilder och sociala medier lura en helt och hållet. Då och då måste man vara medveten om att vi är alla människor, alla har brister, alla har känslor, alla är vi lika på olika sätt. Men att sätta de på piedestal är inte okej, det kommer att ge dig mer skada. Sätt dig själv på en piedestal, se till att leva det liv du älskar och se upp till dig själv. Du är det viktigaste i livet, du är den som ska vara högt i tornet, du är bra precis som du är.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.