Stronger Life

Only good vibes

God morgon mina vänner, då va jag tillbaka på jobbet. Det känns sådär, känner mig stressad bara av att tänka JOBB. Men det är rätt tungt just nu, massa nya som ska läras upp, mycket jobb, för lite folk etc. Men det är svåra tider, vi har genomgått svåra stunder så jag antar att det är bara bita i det sura och inte ge upp. Det bästa är väl just att jag gillar mitt jobb, jag tycker om min chef, mina kollegor och jag trivs verkligen. Så jag kan inte säga att jag vill bort, om det vore så, så skulle jag säga att jag får skylla mig själv om jag inte gör något åt det och söker mig bort.

Var och en av oss har ett ansvar till oss själva, att göra det bästa vi kan för att må bra. Vi har en skyldighet att försöka skapa oss det bästa livet, det liv vi tycker om och mår bra av. Vore det inte tragiskt att komma upp till våra 95 år och titta tillbaka till livets resa och inse att vi inte alls var lyckliga, att vi bara levde det liv samhället fått oss att tro att vi är ämnade att ha? Jag tycker det. Så trivs vi inte med något så remove it now.

Oavsett om det är en vän, partner, jobb eller vad det kan tänkas vara. Men med det sagt så behöver man inte försöka göra det bättre först. Jobba på det, är det en relation så behöver man ju inte bara be han/hon dra på en gång, utan sätt dig ner och ha samtal om hur du mår och vad du behöver för att må bra. Eller bättre upp, gör det bara, lev det livet du behöver så kommer de som är redo att följa dig och de som inte, att dra sig undan eller av ren natur halka ur ditt liv. Hänger du med i vad jag menar?

Det är inte alltid lätt, det vet jag också. Jag har en person i mitt liv som jag inte kan radera, men som suger musten ur mig när jag träffar personen. Denne vet ju självklart inte om det och jag kan inte säga det heller, för det skulle såra så mycket. Men då får jag helt enkelt bestämma mig för att leva det liv jag vill och behöver, sen får väl de som orkar haka på, just haka på eller dra sig undan. Ibland, rätt ofta, är handlingar bättre än ord.

Ha nu en jättefin dag mina stjärnor!
Ut och jaga lyckan nu.

mindset

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.