Stronger Life

Denna morgon

God bästa morgon på er alla underbara ljus varelser där ute. Jag vaknade upp så glad och energisk på livet. Och när man mediterat extra länge med härliga visualiseringar och sen sätter sig för att äta frukost i den harmonin man då åstadkommit och ser hela morgonen gry som den gjorde. wow.. att få se morgonen vakna till liv i sin stillhet. Ett riktigt wow moment.

Idag skulle jag ansöka om en sak som jag gärna ville berätta om men det ena har jag fått avslag på och det andra som jag ska söka om, kommer jag vänta med till nästa vecka för att få lite mer info innan. Men jag kommer självklart att dela med mig inom kort.

Idag har jag en hel del att ta i tu med gällande privata saker. Jag har en massa små telefonsamtal/internetavbokningar som jag behöver ta tag i. Vi får hoppas att tiden räcker till.

Igår kom min far över till oss också, igen. Han är äntligen ute och fri efter 4 veckors liggande på sjukhus med allt möjligt från en sprucken gallblåsa,  gallgångs inflammation, förstorad buk, lunginflammation och gud vet vad mer…Nu mår han ju betydligt mycket bättre men är väldigt svag och har gått ner ca 9 kg. Min fina lilla söta pappa, nu är det jag som tar hand om dig, som du tog hand om mig när jag var liten. ?

Ta hand om er, njut av dagen och lev livet!

kaffe-coffee

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.