Stronger Life

Hälsa på pulver!

Innehåller annonslänkar

Nu har jag fått nog av mina knän. Jag får alltid lite mindre ont i knäna/lederna när jag gör yoga men det är inte alltid jag hinner göra den längre yogan på morgonen, så det känns ändå av lite. Speciellt när det är kallt, det är som att kroppen blir mer stel då. Men jag vet ju att det som funkar är min härliga gurkmeja! Hälsa på pulver. Så jag har beställt hem ett pulverpaket Gurkmeja för att ha i mina smoothies. Sen pasar jag även på att klicka hem Magnesium som är bra för leder och kropp.

Sen vill jag verkligen tipsa om en sak. Visste ni att många läkare och forskare runt om i världen, säger att Vitamin D stärker immunförsvaret och kan vara ett stärkande skydd mot Coronish bascillen?? Japp, vi har tagit Vitamin D hur länge som helst och jag vet inte om det är det som hjälpt oss men ingen i vår familj har åkt på Coronish.

Just nu kan du köpa Vitamin-D från Healtwell och får produkt på köpet.. läs mer på hemsidan. Annars funkar även andra märken som Holistic och Alpha Plus, det finns många bra märken som är rena, veganska eller vad du nu söker efter. 😉

Sen finns det en till sak, helt gratis och som är riktigt läkande. Solen! Solen läker oss inifrån och ut, utifrån och in. Solen får oss att må bra, laddar oss med Vitamin D och får oss att dra en härlig suck av njutning. Håller du inte med?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.