Stronger Life

Vi jobbar på det

I samarbete med hundförsäkring. se

Vi har ett uppdrag med min äldsta dotter och det är att hon ska träna bort sin hundrädsla. Hon är extremt hundrädd utan anledning, det har aldrig hänt något. Men vissa är väl mer nerviga än andra helt enkelt.

Så vi har en liten behandling kan man säga, eller en KBT grej vi gör. Och varje gång vi åker till en vän som har två hundar så tar vi med lillan eftersom hon fullkomligt älskar hundar och vill absolut inte missa ett sådant tillfälle säger hon.

Och det träffar aldrig fel, varje gång vi varit där så är det tjat om att skaffa hund. Och ja, visst, vi vill också ha hund, jag älskar ju hundar. Jag är en riktig hundmänniska som en gång i tiden trodde att jag inte ens skulle ha barn i livet, utan skulle vara hundmamma. Nu blev det inte så i livet men ibland vill jag överraska barnen med hund.

Men sen tänker jag på allt man ska stå ut med, tidiga mornar, sena kvällar, snöyra och regn, resandet och all kostnad som tillkommer. För jag tycker det är otroligt viktigt att ha hundförsäkring till hunden. Se och jämför hos hundförsäkring.se om ni är i samma tankar som jag. Det finns mängder av bra försäkringar och man får se över vad som passar en bäst. Och en vacker dag kanske vi väljer att skaffa men just nu är det en kostnad och ett åtagande som vi inte är villiga att ge. Med hus i Spanien och allt så skulle resandet bli så mycket mer komplicerat och omständligt. Men jag önskar verkligen att få ha det någon gång igen. För en gång i tiden hade jag hund, det var underbart.

Har du hund? Vad har du för försäkring och hur lever ni gällande ert resande utomlands? Tips mottages gärna. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nina Green

    Vi har försäkring hos Agria. Det är viktigt att ha försäkring på sina djur. Många tycker det är dyrt men det blir ännu dyrare om de skadar sig rejält. Vi reser inte utomlands så vi har inte det problemet med min schäfer. Men vi har rest mycket inne i Sverige och sovit på hotell. Och det är ingen fara. När vi ska ut och äta så stannar hon på rummet annars är hon med oss överallt.

    1. Didi

      Ja jag har hört att de också är bra. Jag kommer inte ihåg vart jag hade när jag hade hund men man måste hitta den som är bäst för en själv. 🙂