Stronger Life

Lusselelle

I går var det en mycket speciell dag. Nymåne och total solförmörkelse. En mycket speciell dag men jag hann inte göra det jag hade velat göra. Som tur var så har man 3 dagar på sig så idag ska jag ta mig tiden att vara för mig själv och ta hand om det jag önskar göra. Viktigt att ha sin egna tid faktiskt.

God morgon på er förresten.
Det är mindre än 10 dagar kvar till jul, shit pomesfritt vad tiden går snabbt och jag längtar som ett barn efter julafton. Men inte för jultomten eller presenterna utan bara för att det är en sån mysig och härlig och glad högtid för oss. Barnen är så glada, vi är glada för att de är glada och det är mycket förväntan i luften (från barnens sida). Det är mysigt med tecknat, det är mysigt att äta pepparkakor och gosa med barnen. Jag älskar det.

På morgonen brukar vi baka så att vi har egna pepparkakor och lussekatter på kvällen att fika med.

baka_barnen_familjeliv

lussekatter_baka_familjeliv_barn

Pappan i huset var självklart med och bakade och jag fick ett fint litet Lusse-hjärta. 🙂
Han är så fin, de små söta detaljerna han gör. Älskar det.

De smakade jättegott faktiskt, perfekt med sött, perfekt med saffran, allt smakade jättejättegott. 🙂
Jag åt dock bara en för jag ska försöka hålla mig undan överdriven konsumtion med bullar och kakor. Jag har nämligen en tendens att äta 100 pepparkakor typ, medan andra kanske äter 3 st haha. Men det är ju så gott!! Och sen äter jag inte bara en dag, utan varje dag. Det kan ju inte vara bra för magen eller?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.