Stronger Life

Energin flödar!

life-quotes

Nu har det gått tre veckor sedan jag satte igång med meditationer varje dag och kom in i den mer spirituella världen. Jag känner mig som Carolina Gynning ibland, haha, men hon har rätt, hon ser livets mening på något sätt, genom det spirituella och man kan kombinera ett vanligt liv med allt. Det handlar inte om att bli fanatiker eller besatt. Men jag måste säga att dagens utvärdering efter dessa tre veckor är kanon.

Positivt

Jag är fylld med ny energi, jag har mer ork att gå upp på morgonen numera, jag är trött i 2 minuter och sen längtar jag upp till min morgonritual. Jag är lugnare, andas mer medvetet, jobbar aktivt med mitt tålamod och känner mig hungrig på livet. Jag är entusiastisk över vad som är på ingång och ser allt så mycket lättare. Jag ler mer, jag tar inte saker på så jättestort allvar och jag märker att även på jobbet så får jag mer beröm och fina ord till mig, det gör mig så glad. Jag ser livet på ett mer lättare sätt. Mer tacksam än vad jag någonsin varit. Mer harmonisk även om jag har en bit kvar.

spirituality_life_love

Negativt

Att må bra och bättre är aldrig fel så jag har svårt att hitta något negativt med det hela. Men om det skulle finnas något så kan det vara att när man går igenom en förändring så vill man förnya, förändra och det innebär många gånger att köpa nytt också. Så med andra ord, kostnad. Jag köpte kristaller (inte många men några ”nybörjar” kristaller), korten, chakrabalm, eteriska oljorna etc och det gick på några pengar. Men det va det värt, nu är jag lugn men vill göra om i hemmet. Mer natur.. men vi får se, jag lugnar mig lite. 🙂

spirit

moon-ritual-spirit-lovelife

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.