Stronger Life

Feel Good Card Deck

Vad är Feel Good Card Deck?

Ett perfekt verktyg att använda varje morgon för att må bra och få små meddelanden från universum, för att påminna dig om att vara tacksam, hur fint livet är och hur bra du är!

Jag använder de varje morgon i min morgonritual som jag har med mitt glas vatten, eteriska oljor, dagens kristaller och korten. En riktigt härlig morgonrutin att ha. Läs mer om min morgonrutin här.

Har du några rutiner på morgonen eller kvällen?

ohlamoon_spirituality_astrobild lånad från Ohlamoon. se

 

ohlamoon_spirituality

För några dagar sen så var dagens kort verkligen menad till mig. Den dagen gick jag igenom saker som är hjärtskärande för mig. Jag får lätt ångest när jag tänker på sakerna och det är som att en elefant sitter på min bröstkorg. Det har med annan familjemedlem att göra och det gör ont i mig att behöva stå ut med vissa saker. Hittills har jag alltid varit involverad, försökt förändra, etc. Men nu inser jag, att jag kan inte förändra någon, det är var och ens ansvar, att själv bestämma över sina liv. Vi måste själva ta kontroll och bestämma oss för hur vi vill leva. Jag kommer alltid att finnas där för denna person men jag måste ta avstånd från att oroa skiten ur mig och tänka tusen tankar att ”kanske det här har hänt, kanske det är såhär, kanske kanske kanske..”

Jag måste släppa taget, även om det gör ont och det kommer så småningom att ge mig mer lycka och solsken i livet.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.