Stronger Life

Vad är framgång?

Jag är fast i boken  ”Omgiven av motgångar” och jobbar stenhårt på vad jag får höra. Vissa saker är inte lätt att lista ut. Framgång.. vad är det egentligen? Det är ju något vi alla definierar olika.

Jag tror att för mig är framgång: 

-att ha ett jobb som jag älskar, både med tider och det jag gör. Jag mår inte bra på ett jobb som är 8 timmar 8-17, det får mig inte att må bra.

-att ha ekonomisk trygghet så pass att jag har en trygg pension, framtid, för mig och tillräckligt att hjälpa mina barn med i framtiden. Ekonomi nog att kunna resa när jag vill, köpa det jag vill i rimlig skala och inte behöva göra budgetar i rädsla för att inte klara av månaden.

-att bo i ett hem som du verkligen trivs med, allt från området till själva planlösningen. Som jag har längtat efter något jag mår bra med, något jag trivs med.

-att ha en familj som älskar mig, som respekterar mig, som jag älskar tillbaka, att få barn och se en bit av mig i de.

-att hitta dig själv, att veta vem du är, att ha en väg du trivs med att gå på.

-att ha körkort och bil, för mig är det framgång

-att ha följt dina drömmar, utan att vara rädd, det är framgång

-att vara sig själv, att älska sig själv, att må bra med sig själv, inte bara i sinnet som punkten ”hitta dig själv” utan även fysiskt. Må bra varje sommar, vinter, året hit och året dit, med dig själv.

Listan kan göras lång, jag kan fortsätta rätt länge men låter det vara. Annars blir det här svinlångt inlägg, haha. Men vad är framgång för dig?

lovelife

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.