Stronger Life

Namaste morgon!

God morgon tisdag. Ännu en morgon när jag gått upp tidigt och gör lite yoga innan dagen sätter igång. Jag ska testa att göra det någon vecka eller två, för att se vad det ger mig och om det är så härligt som alla säger, efter ett tag. Många säger att man liksom sätter dagen på nått sätt. Vilket jag gärna gör med ett positivt mindset.

Jag tror det är bra att börja morgonen med antingen träning, yoga, meditation eller kanske bara en promenad i naturen om man vågar gå ut själv så tidigt på morgonen. Jag är värsta fegisen så jag vågar inte, tycker inte vi lever i en trygg värd längre.

I alla fall jag ska testa yoga och meditera varje morgon och varje kväll, jag behöver det för min inre frid. Men det tråkiga är att jag sover så dåligt på nätterna, att jag knappt orkar mig upp på morgonen. Men snart kanske det också vänder. Men sen har jag mina fått hem mina vitaminer också, B-vitamin, Magnesium och Zink så snart är jag kanske lite piggare och mindre mör i kroppen.

Förresten, kom ihåg att med koden Didi25 får du 25% rabatt på allt inne hos Protein.se som har bra magnesium och andra bra vitaminer och kosttillskott.

Namaste

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.