Stronger Life

Tusen tankar i huvudet

Jag vaknade 4:30 av att det damp ner en tidning i vår brevlåda. Shit vad tidigt de jobbar, tidningsbudet. Sen orkade jag inte gå på toa så jag kunde inte somna om. Det va det dummaste jag kunde gjort, att försöka hålla mig tills jag ska upp, det resulterade i att jag inte ens somnade om. Så jag är vaken sedan 4:30 och gick upp 06:00. Med andra ord, jag är trött och mina ögon svider.

Sen hjälper det inte att jag har tusen tankar i huvudet. Jag tänker och grubblar, och tänker lite mer. Jag försöker hitta lösningar och vägar att ta. Det finns alltid olika möjligheter, det gäller bara att hitta den som passar en bäst.

Idag har jag hunnit jobba på morgonen, varit hos läkaren, jobbat lite mer och ska snart iväg och hämta tårtan som jag beställt till min man. Det kommer att bli så gott.

Tårtan ser ungefär ut såhär och innehåller Dulce De Leche, som maken älskar. Vem gör inte det?!Receta Torta Mil Hojas | Gourmet

Vidare har jag massa ärenden att göra idag och samtal att ta tag i men herre Gud hur ska jag hinna med allt? Har inte ens handlat ballonger eller någon dekoration alls.
Jo men jute, jag kanske har en lösning! Jag hade ju anlitat Theo och Jag när min mor fyllde år, så varför inte göra samma nu? De levererar hem..

Mer om det sen.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.