Stronger Life

Fåfäng och presenter

God morgon onsdag. Idag är det en speciell dag här hemma då maken fyller år,? vad härligt att ha något skoj att se fram emot ikväll. Jag älskar verkligen att överraska andra människor och nu får jag fixa och trixa lite lätt med hemmet, överraskningar.. Men det blir som sagt inget stort, för någonstans tycker jag att man måste vara medveten om de mål man har i livet och lära sig att leva utifrån det man strävar efter.

Nya mål kräver nya omvärderingar av andra saker också och omprioriteringar inom mycket.
Hur som helst så tänker jag inte köpa ny klocka eller nya kläder, parfymer och annat lyx till min man denna gång. Jag tänker ge han något jag vet att han uppskattar..

En god tårta gjord på dulce de leche som han älskar.
En överraskning på lördag där vi ska ut och äta på någon fin terass och sen möta upp hans släkt.
Ett presentkort på något litet och hans favorit vitaminer fåfäng som han är.

Surprise Your Day, Vepagunta - Event Organisers in Visakhapatnam ...

Jag uppskattar att maken är en person som tar hand om sig, som faktiskt bryr sig om sitt utseende, sin hälsa, sitt välmående. Det gör att jag älskar honom ännu mer och fortfarande kan känna mig kär i han. Han är en person som varje kväll tar sina B-vitaminer, för att sova bra och motverka småångest som kan uppstå av brist på B-vitamin tex. Han tränar så ofta han kan, äter bra mat, hälsosamt och ser alltid välvårdad ut. Nyklippta naglar alltid, parfymerad, håret trimmat. Det är min man det.

Så idag ska han firas!
Men först blir det som alltid, jobb, ett ärende, mer jobb, ett till ärende, förbereda hemmet, några telefonmöten och sen är jag redo för att ta emot maken. ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.