Stronger Life

Känner mig rädd

God morgon MÅNDAG!!! Det är en ny vecka och en kort sådan, vad jag är glad över det. 🙂 Det kommer att bli stressigt denna vecka med så mycket jobb som vi har men det kommer ändå att vara skönt att köra på bara i tre dagar.

Ja just och så är det ju Midsommar veckan. Har ni planer och ska ni åka någonstans? Vi brukar ju egentligen inte fira midsommar på något speciellt sätt mer än att vi åker till någon midsommarstång, tex vår här i området eller närliggande område som Farsta Centrums eller Enskede. Men det här året vet jag inte om vi gör något sånt. Det brukar vara så fullsmockat med människor och att döma på hur stranden sett ut den här helgen, så kommer det nog vara likadant på midsommar också.

Jag är rätt så rädd över att pandemin kommer att slå till rejält efter juli-augusti månad. Det är så många som inte tänker på att vara mer noggrannare och har svårt att få in rutinen med hygien. Som när barnen skulle handla slush tex, då tar mannen med sina smutsiga pengarhänder rakt på sugrören, längst upp där barnen sen ska sätta sina läppar! Alltså noll hygien. Noll tankeverksamhet i skallen. Tur att mormor va där och sa till, att tänka lite på pandemin vi har just nu och att vara mer hygieniskt.

I alla fall, helgen va fin. Vi hann inte jättemycket med lägenheten men vi ägnade istället tid åt barnen. Stranden två dagar på raken, de badade båda dagarna, mycket sol, gott att äta och kom hem helt slut.

 

playa-sol-sommar-stranden

Veckans mål!! 

  • Få in 4 träningspass
  • Skippa godis helt denna vecka!
  • 10.000 steg varje dag
  • Få i ordning på i alla fall ett rum i lägenheten (det är bara 1 badrum och två sovrum kvar att fixa)

Ha nu en jättefin måndag och skapa grymma fina möjligheter denna vecka.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.