Stronger Life

Att fly undan

Innehåller annonslänkar

Är det inte rätt typiskt att det är så fint väder under veckorna när man jobbar och går i skolan men så snart helgen kommer så ska det regna och åska dunderblixtrar typ. Osäkerväder, vilket får mig att tänka på midsommar. Hur ska ni fira midsommar denna sommar? Med tanke på att man inte ska vara i folkgrupper och så, så vet inte jag hur vi ska göra. Hade varit mysigt att grilla lite med gamla grannarna men misstänker att de flyr undan till sitt landställe. Skulle jag också göra om jag kunde, men mitt landställe är Spanien. 🙂

Snart midsommar som sagt, är det någon idé att fixa fina midsommarkläder eller ska man bara hyra en film och lägga sig tidigt? På ett sätt är väl det också bra, mindre alkohol för många om de håller sig hemma och det minskar i sin tur på misshandel och annan oro i hemmen.

 

 

Örhängen / Solglasögon / Väska / Klänning / Jacka / Skor / Mobilskal

Jag hörde förresten att de börjar ju öppna upp gränserna igen, till olika länder. Betyder det att man får börja resa eller vad? Är det fritt fram med försiktighet nu eller hur vet man om vi som bor i Sverige får börja åka? Jag kan inte beskriva med ord hur mycket vi längtar till Spanien. Vi får verkligen se sen hur den här sommaren kommer att bli.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.