Stronger Life

Radhus vs Lägenhet

God morgon onsdag, jag vaknar med en väldans energi att vilja göra en massa i hemmet men det går inte för att jag väntar på andra svar först. Sen jobbar jag ju, så jag har inte ens tid att hålla på då det är en del med leverantörspriser och grejs.

Barnen– mår jättebra, de trivs super här i lägenheten och i området. De har fler vänner häromkring och känner en annan frihet att springa till centrum och handla saker. Jag ser de hela vägen. 🙂

Vi flyttade ju inom samma område men närmare centrum och till lägenhet. Radhuslivet är något helt annat och mycket speciellt verkligen, allt från folket till området. Men lägenhet är mer vårt liv.

Vi vuxna– Njuter varje sekund av att ha det så enkelt nu. Allt på samma våning, inget stök i trappan, nära till centrum, solnedgångar varje kväll.. listan kan göras lång. Känslan vi lever med här hemma är att vi är utomlands, hela tiden. Jag älskar det här!

En av de mysigaste sakerna jag gör varje morgon, är att när barnen gått till skolan, sätta mig ute på balkongen med kaffe och dator och skriva första inlägget. Det är så mysigt och något jag längtat efter i flera år.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.