Stronger Life

Uppdatering!

Innehåller annonslänkar

Buenos dias, hur har ni det? Det är söndag och vårt hem ser ut som ett vrak. Det här med möblera om blev tillslut att vända upp och ner på allt samt börja packa. Så nu har vi flyttkartonger lite överallt.

Det är med blandande känslor vi gör det här, igår mådde vi ena stunden bra, andra stunder sämre. Men vi försöker hålla fokus och jobbar på att sluta vara så sentimentala. När man är för sentimental i livet så kommer man nog inte komma så långt, man kommer inte kunna våga ta nya steg och släppa gamla saker. Jag vill ändå lära mig att släppa taget, lära mig att våga mer,

Igår då, 13.231 steg, vilade från träning och övningskörde en massa.

Dagens plan:

Fortsätta möblera om, flytta ner kontoret till nedre våningen, Köpa fler flyttkartonger och hinner vi, så blir det lite övningsköra också. Men nu är det kritiskt att börja med teorin! Jag måste lära mig trafikregler.

Åh förresten, morsdag nästa vecka. Jag vill verkligen ha parfym! Har nästan inget kvar längre. Bara en sommarparfym och några droppar kvar av en favorit. Hoppas hoppas.

 

 

Gucci Bamboo Edt 75 ml / Nova Pearls örhängen / Vanilla Blush & Peony Candle / Lyxpaket Balsam, Schampo, Torrschampo & Hårspray / Handduk

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.