Stronger Life

Wild and Free

Innehåller annonslänkar

God morgon onsdag, här vaknar vi wild and free med en härlig känsla i kroppen att följa sina drömmar. Min kopp är bäst. Jag älskar mina två koppar som tyvärr håller på att tappa färgen/motiven nu men jag har njutit av de så!

Kopparna är en bra påminnelse varje gång jag dricker kaffe, att ”stay positive” och att hålla sig i rätt kurs mot mina mål. Det är lätt att tappa bort sig, att halka av banan och inte veta vart man är påväg men ibland har man dessa små saker i livet som blir som en liten påminnelse.

Idag vaknade jag upp, tog på mig träningskläderna på en gång och tänker nu jobba lite, har suttit sedan 6:30 och kollat mail och artiklar och ska faktiskt ta ett tidigt morgonpass i hemmagymmet. Det blir inget långt, tungt, det blir bara lite intervallträning med löpning på bandet och höftlyft med minibands emellan.. Intensivt och bra för puls och fettförbränning!.

strongerlife-blogg-mama

Efter det här ska jag till banken runt lunch och sen ska jag skriva ut lite blanketter som ska fyllas i och börja planera inför möjlig kommande flytt!!

Förresten, måste tipsa er om grymma och bekväma underkläder ! Älskar att både träna i de och sova i de. Jag måste alltid ha pyjamas och jag kan verkligen ha allt från en t-shirt, till sporttopp eller fina pyjamaslinnen. 🙂

 

Black Bralette / Black Panties / Grey Bralette / Grey Panties / White Bralette / White Panties

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.