Stronger Life

Pool på baksidan

I samarbete med poolgiganten. se

Det går inte jättebra för oss med att byta bostad.. Jag kollar varje dag och försöker hitta där jag vill bo, men eftersom vi är rätt så kräsna så går det ju inte så jättebra. Vi vet i vilket område vi ska bo och vill vi en speciell planlösning och helst inte öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Så jag, det blir svårt att hitta och till rätt pris. Men jag tänker inte ge upp, jag kommer ändå att kolla vidare varje dag och kämpa på. Den som söker finner. Vi var nära till att ta en 5a här i området men då kände jag ändå att om jag ska stanna kvar i området så behåller jag hellre mitt radhus.

Nu när våren är på ingång så blir jag sugen på att göra fint här istället. Jag har länge sagt att om vi ska vara kvar här i radhuset så vill jag gärna göra pool på baksidan. Det är lite tajt men det skulle ju gå …tänker jag. Vilken lyx det vore. Jag menar NER kommer man alltid och det är det som tar mest plats. Men ytan i sig behöver inte vara så stor. En liten pool funkar också. Gud så mysigt.

En Thermopool är en av Sveriges mest sålda pooler just nu och det är en stark och stabil stomme för att få bra kvalité på sina pooler. Jag tänker att en på 3 meter funkar perfekt för oss. Skulle det gå mindre så är ju det också bra. Men med tanka på att vi ändå är fyra stycken i familjen så är det bra med 3 meter.

Det roliga är att jag kommer på alla idéerna i hemmet och är rätt så impulsiv och det gör att min man vet om det och avvaktar helst med att gå med på mina impulsiva idéer. För han vet att plötsligt så får jag för mig att vi ska flytta och då står vi där med ett poolbygge och allt. Men ändå, hur härligt vore det inte med en egen pool, gärna uppvärmd året runt och ett skydd över (tak) så att det går att bada även vid regn och rusk typ. Kanske inte på vintern men nästan. Det går att göra så mycket när man har en liten tomt. 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.