Stronger Life

Dubblade priset

Usch idag har jag jobbat på så grymt bra. Mina ögon svider av att stirrat mig blind på skärmen. Det blir lätt så när man är hemma för man har inte kollegor som kan avbryta och det gör att man bara kör på, så jag tror inte det är jättebra. Men det var bara idag, imorgon är jag tillbaka på kontoret.

Jag har suttit och kollat resor till Spanien också, jag fick panik igår när jag insåg att de hade gått upp det dubbla priset. Från att jag hade kunnat boka 4 veckor i sommar för 7000 kr så ligger nu samma resa på 15.000 kr för hela familjen. Det är ju helt stört, dumt att vi inte bokade när vi såg de.

Men man lär sig av sina misstag sägs det så ja, nästa gång slår jag till oavsett om vi fått semester klart eller inte. Det är inte värt att vänta när biljetterna dubblas! Men Gud så jag längtar.

Strongerlife-ptonline-fitness-travel-lifestyle

Nu är barnen hemma och vi ska snart ut och äta lite. Barnen har en vän över på besök och när hon gått hem så åker vi iväg för att käka något gott ute. Ingen orkar laga middag idag så det får bli så. Det är skönt när man spontanar lite mitt i veckan. Även om jag faktiskt försökt hålla restaurangbesöken nere. Jag tyckte nämligen att vi började spåra ur ett tag och åt liksom hela tiden, ute.

Nu känner jag mig jättetrött. Har jobbat på mycket, har tränat, har fixat i ordning hemmet.
Förtjänar en god middag ute och lite soffhäng som aldrig blir av för min del.

Ha en fin kväll finisar

strongerlife-ptonline-lifestyle

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.