Stronger Life

Att våga leva livet

God morgon lördag, jag börjar morgonen med träning! Jag har legat efter i min träning ganska hårt denna vecka och det får mig att må ganska dåligt. Så jag tog mig i kragen och körde på med min styrketräning blandat med lite cardio. Nu är jag redo för denna lördag.

Och för att krascha min träning idag haha, så hade jag tänkt att prova laga Churros till kvällen hahaha. Alltså hur korkad? Men jag ska göra allt jag kan för att bara göra de åt barnen men inte ta så mycket själv.

Igår fredag åt jag inget alls faktiskt. Barnen åt chips, ostbågar och nått mer men jag tog inget alls. Bakelser är dock värre för mig.

Vill ni veta en knäpp sak också som inte har med det här att göra.. jag längtar till måndag. Inte för att jobba utan för att ta tag i några saker som jag väntar svar på. Jag vill verkligen få det här att funka! Jag berättar mer sen när allt slår igenom såklart, men jag vågar inte berätta något än.

Men livet handlar om inställning, om att våga tro, våga chansa, våga satsa, våga öppna en ny dörr och se vad som finns på andra sidan. Jag tänkte inte fega mer, shit jag ska testa. Jag är en person som tycker om att ha det safe, jag är otroligt ansvarsfull och inser att jag fått det här från min fars sida. Vi är nästan för försiktiga att vi tillslut inte gör något alls av säkerhetsskull. Hallå liksom. Dags att leva eller vad säger du!?

levlivet

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.