Stronger Life

Pressen är stor!

Innehåller annonslänkar

God morgon onsdag, halva veckan har gått och det är på allvar bara 2 dagar kvar till julledigheten. Egentligen så är det ju 3 dagar för den här dagen har just börjat men fredagen kommer knappt kännas, då det blir en kort tag tror jag och lång lunch med vänner. Jag längtar mest till julledigheten (men kommer sakna vännerna på jobbet). Men visst är det kul med julafton också, att se så taggade barn, så glada och allt.

Jobben på sociala medier, rasar in och det blir mycket artiklar och mycket pappersarbete just nu, ska sätta mig med fakturorna på fredag så att det är klart för det här året. Det blir en bra början på året 2020.

Shit tänk att det på allvar är 2020 snart!!

Idag har jag bara jobb, vilodag men ska nog ändå köra på med cardio 30 minuter (intervallträning) och sen skulle jag vilja göra klart en massa mat för resten av veckan så att jag kan slappna av denna vecka. Vi har för mycket jobb på oss just nu och jag jobbar över varje dag, så att ha middag att tänka på också, det blir för mycket. Lika bra att göra klart allt så att jag lättare kan göra vad som helst efter jobbet. Tex träna, vara med barnen, jobba över, slappa, måla naglar etc.

Jag måste ta en dag efter jobbet, när jag ska åka in till Södermalm också. Behöver gå förbi Skrapan och se om jag hittar en bok på Akademibokhandeln där och se om jag hittar en tröja på HM också. Har kollat efter den här boken till en vän och tröjan till min yngsta dotter, överallt. Jag måste få tag i den innan den 20e december!

Att hitta julklappar till vänner och kollegor är inte lätt kan jag säga. Man har inte hur mycket pengar som helst att slänga ut men ändå vill man ha något som man ger från hjärtat. Inte lätt, pressen är stor men det ändå något jag vill göra.

Brukar ni ge era vänner och kollegor julklappar?
Tips här nedan ↓

 

 

Hörlurar / Nagellack / Dricksflaska / Mobilskal / Ryggsäck

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.