Stronger Life

Matcha det vita

Vinter 2016

Innehåller annonslänkar

God morgon torsdag!! Åh nu kan jag känna lukten av helg. Det är otroligt men redan på torsdagar har jag börjat få lite helgkänsla. Det är nog mest för att jag slutar rätt tidigt från kontoret på fredagar så jag får på nått sätt en kortare arbetsdag (fast jag eg. jobbar vidare hemma). Hur som helst så har jag mycket möten idag och då brukar dagen gå rätt snabbt för man flaxar från möte till möte, plötsligt är man hemma och dagen är slut.

Idag har jag träning efter jobbet. Stora tjejen har gymnastik hos Hammarbygymnasterna och vi får besök (hjälp) från mormor (min mamma). Jag tycker rätt synd om min far som knappt vågar gå ut när det är halt ute. Varje morgon är ju en isbana därute och då väljer han att stanna hemma i rädsla av att halka och slå ihjäl sig.

Nu när det börjat bli vitt ute så kanske det är dags att börja matcha det vita. Jag har mina vinterskor och jacka redo men har inte vantar, mössa, halsdukar som är varma och mycket annat jag behöver. Och egentligen behöver jag ett par kängor, vinterskorna jag har, funkar bara om det är rikligt med snö och -15 grader typ. Ska kolla i helgen om jag hinner.

Vitt är så snyggt, på allvar, det är så fräscht men ändå har jag alltid varit en människa som knappt kan använda vitt utan att spilla kaffe, ketchup, sojasås eller något annat som verkligen sätter sina spår. Det är något med mig och min klumpighet. 🙂

 

 

ICHI Blus / Reebok Sneakers / Sony Hörlurar / Ellos Home Påslakanset / Áhkká Dunkappa / By Rydéns Fönsterlampa / Ellos Collection Pannband / Lumene Eyeshadow / Ellos Collection Kuvertväska / Ellos Collection Vantar / Ellos Home Karmstol / Ellos Home Lammskinn / IsaDora Nagellack / Vila Topp / Ellos Collection Badrock / Ellos Home Kruka

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.