Stronger Life

December månad

God morgon måndag och den nya veckan och faktiskt den nya månaden också. Nu är vi alltså inne på december månad och det är julmånaden. Dags att börja bli klar med julklapparna för att inte ha det så stressigt sen. Dags att planera middagarna för julen och ha listorna klara. Dags att julpynta, vilket vi gjorde i helgen. Vi bakade, julpyntade och tog fram några juladventsjulklappar.

Hur har din helg varit?

I fredags hade en av mina barn disco med alla i hennes årskurs. Det var väl inte så kul som jag hade hoppats. Det var mer mobiler framme än vad det var dans. Barnen själva klagade på att det inte hände något för att alla höll bara på med mobilerna. Skrattretande egentligen, lite mysko att man inte lyssnar på det då?! Varför hade de inte anordnat ett mobilfritt disco? Så det var inte så kul om jag ska vara ärlig. Ja jag var med för att hålla lite mer koll på barnen men det var inte vår klass som anordnade.

I lördags bakade vi lussebullar för första gången i mitt liv. De blev otroligt lyckade måste jag säga. Det tog lång tid däremot, för de skulle låta jäsas hela tiden men tillslut blev det lussebullar av de också. Vi passade på att julpynta där emellan också, så medan de jäste så pyntade vi huset.

I söndags blev det basketträning, städ, tvätt, besök, mys, julfika med våra lussebullar och en härlig familjesöndag.

Idag är jag så trött, inte jätteutvilad men glad över min fina helg.
Däremot behöver jag försöka se över hur jag ska lösa mina helger nu framöver, för att ha såna fika pausar som vi har på helgerna är katastrof. 😀

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.