Stronger Life

2020-2021-2022

God morgon 

den här veckan blev inte som tänkt, men så är livet, man planerar något sen blir det något annat. Det gör inget, man får följa med the flow of life.

Har ni tänkt på att det här året börjar närma sig sitt slut? Vi är snart inne på november månad och sen är det december and over and out.

Året 2020 satt jag och planerade en massa angående min framtid, det var året jag började meditera, jobba med mig själv och jobba för att se vad jag vill i min framtid.

Året 2021 har varit mitt studieår, precis som planerat. Året då jag studerar allt möjligt och får utlopp för alla de där önskningarna jag haft inom mig att vilja studera och utvecklas. Året av lärande för mig.

Året 2022 har jag planerat in att det är året av action. Det här året börjar alla bitarna falla på plats och nya världar öppnas för mig. Businessen rullar ordentligt och framåt.

Jag trodde aldrig att det skulle ta en sån tid att nå mina mål men ändå har det gått så snabbt. Dessutom har jag insett att jag har ju nått mina mål, delmålen jag satt upp! Så känslan jag bär är att jag når mina mål hela tiden, det är bara det att jag hittills har fokuserat på det största målet och sett det som en slutdestination men så är det inte. Livet handlar om resan, om alla de mindre målen du har på vägen, det är dem som kommer att ge dig lycka i livet, som får dig att må bra, vara stolt över det du lyckats med.

När jag tittar bakåt så ser jag hur det tog nästan ett år att hitta min inre utveckling och börja med min morgonrutin, personliga utveckling, växa inom mig själv, lyssna på själens önskan och våga.
Jag ser att jag tog mig ett helt år att utvecklas inom mina mål, gå framåt, våga ta obekväma steg och lämna min trygghetszon.

Nu känner jag mig redo, redo för att våga mer, redo att välkomna 2022 med min stridsutrustning av tillit och kärlek till livet, allt kommer att lösa sig och allt kommer att gå bra.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.