Stronger Life

Livet kommer emellan ibland..

Det blev ett rejält sent inlägg idag. Det har varit en del jobb så jag kom av mig redan tidigt på morgonen. Jag har börjat komma in i nen slags stressloop som inte är bra. Jag känner av pressen att vi snart ska tillbaka till kontoret och det vill jag inte, alltså känna av pressen. Jag vill gärna tro och tänka att allt löser sig till det bättre, att allt kommer inom sin rätta tid och man vet ju inte vad man kan få ut av det. Men ändå känner jag att ”åh nej, tillbaka till stresslivet” för det är ju det jag relaterar ”kontorslivet” med. Att tänka på att få iväg ungar, att ha middagen klar, att hämta barn, att hinna med min träning, att ta mina promenader.. Men vi får som sagt se hur det blir, vem vet, det kanske löser sig och så sitter jag här och stressar upp mig i onödan!

Man ska leva som man lär, även om det sällan är personer som gör det.
Men jag kan inte råge mina klienter att de ska stressa mindre och inte oroa sig för det de inte kan påverka om jag själv inte lever så. 😉

Idag är det ju måndag och med måndag tycker jag att en ny tacksamhetslista ska komma upp, tillsammans med ens mål för veckan: 

-Idag är jag tacksam för mitt liv och min vardag, jag älskar min vardag som den är just nu
-Idag är jag också tacksam för att jag har hälsan i behåll, jag har inte mått jättebra i helgen och kände att kroppen sa ifrån..
-Idag är jag faktiskt tacksam för att jag har mina två barn, jag älskar de där små knasbollarna så mycket och även om de kan vara så krävande ibland men så är de mitt allt och ger mig alltid ett stort leende på läpparna när jag ser de.

Veckans mål: Ta det så lugnt jag bara kan mellan varven!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.