Stronger Life

September med känslor

Wow, vilka dagar! Soliga och fina men fulla med jobb fram till sena kvällar. Det är blandat med jobb från mitt dagliga och även mitt andra jobb som är som coach. Men det ena älskar jag ju att göra. 😉
Nu är min kollega snart tillbaka dock så jag kommer inte att ha lika mycket att göra nästa vecka, skönt!

Det var en sak som hände igår kväll som fick mig att stanna upp och se vilka mysiga tjejer jag har. Deras band är så starkt och jag hoppas innerligt att det bandet aldrig tar slut och inte kan suddas ut helt. Självklart växer man upp, självklart växer man ifrån lite men jag hoppas att de för alltid kommer att ha varandra och vara nära varandra.

Storasyster hade gymnastik igår kväll och den slutar sent och hon kommer hem sent. Tjejerna har valt att dela rum med varandra även här, i det nya hemmet. Så när lillasyster ska lägga sig och sova så kan hon inte somna för att hennes syster inte är hemma. Men så fort storasyrran kom hem , gick in för att pussa på sin lillan i sängen, så somnade hon lillan.

Nu kanske det låter som att hon är superliten, men det är hon inte, mina tjejer har 1 år mellan de. Den ena är 10 och den andra är 11. Men fästa som siameser. 🙂

Jag tackar universum för att jag fått såna barn, jag tackar universum för att jag har så underbara flickor, som älskar varandra, som respekterar varandra och som är bästa vänner så in i märgen.

Ha en fin dag och ta hand om de du älskar och värdesätter högt.
Se livet med glimten i ögat, vi är här för att må bra, leka och göra det vi älskar. Inte för att må dåligt och ha ångest.

Happy september!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.