Stronger Life

Lite smått med inredning

Jag älskar ju att dekorera mitt hem med positiva och harmoniska saker, ting som har betydelse för mig och det är indian tema och spirituellt tema helst. Nu när vi har ett nymålat hem och man får chansen att ”börja om från början” ungefär, så känns det som ett perfekt tillfälle att ta det lugnt och sansat få upp tavlor och dekorationer. När jag gör saker stressat (som jag gjort förr) så blir det bra kanske inte helhjärtat så som jag hade velat ha det. Det blir lite ihoplappat kan man säga. Men nu så, nu tar vi det lilla lugna och det är ju min man bra på att göra, han är ju en riktig ”mañana, mañana” haha. Men han är bra på så mycket annat. 🙂

Just häromdagen så såg jag att nu har Campadre en massa härliga priser på en hel del saker som jag söker.
Just nu söker jag bra taco och snacks porslin. De hade fina tavlor, dekorationer och jättefina lampor. Jag behöver rätt myckte nytt för att få det hem jag vill ha men jag tänker som sagt ha tålamod denna gång.

I min hall hade jag gärna velat ha den här tillsammans med min fina Azeka spegel som jag kallar den för. Den är så fin tycker jag, min spegel, älskar den. Och då skulle lotusblomman passa fint där. Harmoni redan vid ingången.

Hoppas du också hittar något bland Campadres underbara priser som de har just nu!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.