Stronger Life

Lets fly high

God morgon på er alla! Då va det nästan som en måndag idag, fast det är ju onsdag. Idag är det skolstart för tjejerna, den ena är jättetaggad och den andra är jättenervös. Nu har vi ju dessutom flyttat så jag måste åka med bussen över till skolan och om det inte regnar för mycket så tar jag en promenad tillbaka hem. De andra dagarna får maken köra över barnen. Jag har ingen lust att betala buss varje dag när han kan köra de i bilden påväg till vad han nu ska göra. 🙂

Den här morgonen gick jag upp ännu tidigare och hann med yoga 10 min för att komma igång med stretchen och sen meditationen. Kändes riktigt bra! Jag är ju en människa som alltid älskat rutiner men så länge jag kan sätta de själv.

Apropå det, så har denna vecka känts sådär. Jag har ju som sagt inte mått jättebra de senaste dagarna iom flytt och massa att göra. Jag kom tillbaka till mycket stress på jobb, hem och företagande fronten. Men igår började jag känna lättnaden över att nä, min tid är nu. Det är dags att göra något åt vad jag vill nu. Inte imorgon, inte nästa månad, inte nästa år. Nu.

selfie_jag_home

Vad är det vi hela tiden väntar på? Varför skjuter vi så gärna upp allt som är vårt eget, istället för att ta tag i det? Varför är vi så rädda att följa den vägen vi drömmer om, vi önskar, men har noll problem att göra vad chefen säger eller vad andra säger. Auktoritet? Dags att ha auktoritet över sig själv, sitt liv, att vara polisen, bossen, myndigheten som styr över dig själv!

Jag började i Spanien, att starta upp mitt egna företag, att följa min dröm, att börja coacha människor och nu gäller det att inte släppa taget. Det handlar om att bara fortsätta raka vägen framåt. Vägen kommer att svänga men det gör inget, jag är beredd.

Är du med mig? Följ din dröm, nu kör vi, lets fly high!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.