Stronger Life

Att inte stressa upp sig

God morgon

En mörk morgon men ändå skiner jag i själen. Känner mig tacksam och glad idag. Varje morgon gör jag tacksamhetsövningar som får mig att må så bra resten av dagen. Det är verkligen värt och viktigt att göra det. För livet blir så mycket lättare så.

Vi har jättemycket på jobbet men vi kan inte göra mer än att ta en sak i taget.
Jag har massa med studier och den måste jag däremot prioritera eftersom jag kan inte be skolan vänta in mig.. men det tar jag på kvällarna. Idag har vi grupparbete också med klasskamraterna så hela kvällen är full med plugg. Men sen har jag också en onlinevisning på en annan skola som jag vill söka till efter sommaren. De ska ha öppet hus online och berättar om utbildningen. Plus att vi ska på en visning med en lägenhet som maken fastnat för men jag känner mig lite tveksam. Att flytta tillbaka där man bott som liten, det känns såååådäääär om jag ska vara ärlig.

Som sagt, idag är det mycket men för att inte stressa upp mig så ska jag ta en sak i taget. Nu är det jobb som väntar och en kopp kaffe. Sen tar vi träning, sen tar vi studier, sen tar vi öppet hus, sen tar vi visning och sen går jag och lägger mig haha.

fitness_kost_goals

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.