Stronger Life

Yes då är det den där dagen

Det är fredag och jag är överlycklig men otroligt trött. Igår vet jag inte vad som hände men jag var så trött att jag knappt orkade hålla mig vaken kl 20:00. Men jag höll ut och la mig som vanligt typ, Sov ca 8 timmar men är ändå rätt trött i ögonen. Kanske det har att göra med att vi nu sitter för länge vid datorerna och är otroligt dåliga på att ta pauser. Flera kollegor säger samma nämligen.

 

Men i alla fall, nu är det fredag och det är snart helg!!

-Idag är jag så tacksam för att jag har min blogg, på något sätt får den mig att må så bra. Jag gör det inte bara för pengar, det är bara en bonus, men det har blivit en trygg grej bara. Att kunna skriva av mig och mina tankar flödar ner på tangentbordet. Jag älskar det. Sen är ni rätt underbara som är här inne, de få som kommenterar har alltid gott att säga eller tipsa om.

-Idag är jag också tacksam för att det är helg. Vi har sjuklingar här hemma som måste tas hand om och jag orkar inte jobba heltid, ta hand om sjuklingar, göra mina egna saker också etc. Så tack för att det är fredag och snart helg.

-Idag är jag mycket tacksam för vad jag har idag men också för vad som komma skall…

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.