Stronger Life

Måste påminna mig själv

Men hallå, vilka dagar jag har numera. En sjukling till här hemma. Så nu är vi 2 av 4 som är down. Nu väntar jag bara på att lillan ska säga att hon mår skit.. Jag är nog den enda som kommer att klara mig.. (sa hon lite kaxigt haha).

Vi har långa dagar nu, 100% arbete och jag som trodde vi skulle ha mer tid på oss att göra klart saker, inser nu att vi har verkligen fått in mycket jobb. Vilket iof är positivt för oss för det betyder att vi har jobb. Det är jag otroligt tacksam för.

Det är något jag måste påminna mig mycket om. Att vara tacksam. För just nu är situationen så otrevlig på jobbet, under ytan. Vi skrattar och ler på mötena men vi har fått så mycket omställning och ändringar att jag inte förstår varför? Varför vill du som ny på jobbet, komma in och störa alla? Vill du inte bli omtyckt först? Jaja, alla jobbar olika. Men som sagt, jag är enormt tacksam över att vi får jobba hemma resten av året och vi får jobba överhuvudtaget. Det här ger mig enorma chanser att komma på:

-hur jag ska lägga upp studierna
-vad jag vill göra sen efter studierna
-hur jag vill jobba och med vad
-hur jag ska göra med året 2021…

Perfekt period att reflektera också, hösten.
Sitta med papper, penna, dator och en god varm te när mörkret börjar falla, regnet öser ner där ute och jag bara myser med mitt.. love it.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.