Stronger Life

När det är svårt att förstå!

Jag kanske inte är den person som har den bästa disciplinen gällande mat och träning men jag tränar i alla fall. Jag är dessutom också medveten om att jag har mina brister och att jag borde bli bättre på att hålla min kost. Jag är medveten om mina hinder och svårigheter.  Det har tagit mig år att komma till de här insikterna och det har varit med hjälp av kostrådgivare och tränare. Jag ångrar inte det en sekund, även om jag har mycket kvar att jobba med men nu har jag insikten.

influencer-vardagslyx-altan

Nu gör alla som de själva vill och jag tycker absolut inte att det är fel att äta Mc donalds, skräpmat, gifflar (de är ju så goda) och massa annat smarrigt och vin, cava och bubbel, ja tack. Men då ska man vara medveten om vad det gör med ens vikt, kropp och hälsa. Det är det jag menar. Det finns tex en Influenser som ofta klagar om sin viktuppgång och hur kroppen förändrats och hen fattar inte varför. Sen sitter alla följarna och talar om det här med kosten och alkohol för den här influensern men det går inte in i skallen, för denne youtuber hävdar att de äter ju bra mat på vardagarna. Men i varje inlägg på helgerna äts det skitmat och dricks alkohol..

health-kost-mammafitness

Det är svårt, jag vet, det är jättesvårt att förstå hur måndag-torsdag inte räcker och hur fredag-söndag förstör. Men så är det och det måste man bara acceptera för hur orättvist vi än kan tycka att det är, så kan vi inte ändra de fysiska lagarna och livets gång. Efter 30 år så är det svårare med ämnesomsättningen och efter 35 år är det ännu svårare etc. Sen spelar genetik mycket in i bilden, även hur man levt sitt liv innan (som denna person tex som levt med ätstörningar).

Hur inlägget började egentligen, va att jag får ett sånt sug att hjälpa folk som befinner sig i såna här stopp i livet. Jag har varit där själv, jag är där ibland, men jag är medveten idag. Jag vet att man kan förändra, jag vet att man måste lära, jag vet så mycket mer idag än för 10 år sen när jag trodde det va enkelt att hålla figuren och hälsan. Och allt det gör att jag brinner för att hjälpa människor att komma till insikt med sina val och hur de kan förändra.

Det går att jobba med kroppen om man är villig att ge det en liten offring på en period. Är man inte det, så är det bästa du kan göra att komma till insikt med det, acceptera läget och må bra med ditt val. För det är ju trots allt bara DU som kan ta beslut, bestämma dig och göra något åt det.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.