Stronger Life

Minibrillan på Minikidsen

I samarbete med Minibrillla

Den här helgen insåg jag att jag inte vet vart mina strand-solglasögon är. Jag har ju mina Ray ban till andra tillfällen men fick lov att använda de ändå. Annars brukar jag har ett annat märke till strandhäng och barnlek.

Vi har inte hunnit packa upp smådetaljer så som smycken, solglasögon, alla klockorna etc. Eftersom vi väntar på att måla om överallt och sen få upp skåp för att kunna ha de på sin plats, så hade inte barnen heller några brillor på stranden. Det är inte jättebra, jag är så rädd att de inte tar hand om sina ögon och kanske åker på samma infektion jag fick som barn och blir ljuskänsliga. Ja jag vet inte, kanske jag överreagerar men det hela blev bra, för tack vare ett fint samarbete jag fick med Minibrilla så fick de hem sina solglasögon precis nu till sommaren. ?

Tjejernas solglasögon finns här: Solglasögon Aviator  (till höger) och solglasögon peach (till vänster)
Bra kvalité, bra priser, 100% BPA free, 100% UVB & UVA skydd

Supersnygga och fräscha solglasögon från Minibrilla

Nu är det bara jag som behöver se till att få hem ett par glasögon till mig med. Jag menar, mamma kan inte vara mindre cool än sina barn haha. Nä men ärligt så måste man ju ha solglasögon. I Spanien har jag mina två som är kvar och väntar på mig. Åh undra när vi kommer kunna åka. Som vi längtar till vår lägenhet.

Här är mina små modeller, så glada. 😀

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.