Stronger Life

Fullspäckad morgon

God morgon tisdag och ledighet dessutom för idag är det ingen vanlig dag… det är nämligen barnens skolavslutningsdag! Wohoo. Vilken kul grej, men ändå så galet tråkigt. Men vi kommer få ta emot de när de springer ut kl 11:00 ändå så det är ju bättre än inget.

De va jättefina mina söta tjejer. Så stolt jag känner mig när jag ser vilka vackra flickor de är, både insidan och utsidan.

Mina två tjejer som alltid har varandra i vårt och torrt. Jag är tacksam till livet, som tillät mig få skaffa två fina döttrar med min man. Många gånger vill man ha fler men man hinner inte eller kan inte av olika anledningar i livet. Därför är jag så glad och tacksam för att ha fått denna chans. Livet har varit givmilt och snällt mot mig på många sätt, sen är det alltid relativt men man får ju välja själv vilken inställning man vill ha. Vill du fokusera och komma ihåg vad du inte fått, vad du missunnats och gått miste om i livet eller vill du minnas det fina, det härliga och vackra i livet. Jag väljer det sistnämnda, för det är det som gör en människa lycklig och inte bitter.

Bild från igår när vi va ute på promenad allihopa.

Nu har barnen gått så måste jag duscha, har varit och tränat tidigt på morgonen. Gick upp 5:30 för att träna på gymmet. Kändes så härligt, nästan som i Colombia. Då gick vi upp 5:30 varje morgon och tränade med min kusin.
I alla fall, nu är det dusch och sen kommer fönsterputsaren och innan 11:00 måste jag vara på banken! Sen ska jag hinna tillbaka till skolan innan 11:00 för att se barnen ”springa ut”.

Ha en fin dag idag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.