Stronger Life

Study hard

I samarbete med HPGuiden 

Idag har jag suget att studera lite, i alla fall 1 timme eller 2. Så när maken kommer hem funderar jag på att stänga in mig på övervåningen igen (jag jobbar ju redan här uppe varje dag) och plugga lite. Jag kommer ju aldrig att komma någon vart om jag inte pushar mig själv lite.

Jag har alltid känt en hunger över att få börja plugga igen. Att utbilda mig inom en rad massa ämnen, har alltid varit en önskan men också något jag ser som omöjligt eftersom det kräver en disciplinerad ekonomi som kommer att vara betydligt mycket lägre än vad vi har nu och dessutom disciplin så att inget annat stör. Jag har två jobb, två barn och ett hus att ta hand om så jag ser inte det som något möjligt just nu. Men en kurs i taget kanske?

Sen har jag i ärlighetens namn, alltid varit rädd för högskoleprovet. Jag är rädd att inte klara det, att det ska vara för stort och svårt. Men nuförtiden har man ju alternativ för att förbereda sig inför högskoleprovet! Det finns så mycket hjälp att få, att det knappt finns ursäkter längre. Det finns sidor som hjälper dig gratis men också erbjuder VIP hjälp mot en viss summa. Och all hjälp är väl värd att få, för att känna sig säker och må bra inför ett sånt prov eller hur?

Jag vet inte om jag någonsin kommer att studera på högskolenivå nu när jag har så många projekt på gång hela tiden men Gudarna ska veta vad jag älskar att plugga. Att lära sig nya saker, ämnen, utvecklas och utbilda sig. Om jag får välja så skulle jag mer än gärna ta en utbildning som mäklare, som jurist, som advokat, som kostrådgivare, som mammatränare, som SEO, inom marknad, inom HR.. ja alltså listan kan göras så lång!

Vad har du för drömmar? 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.