Stronger Life

Skapa bok och film

I samarbete med pmagi. se

Nu gäller det !! God morgon lördag och alla ni som tittar in här varje dag. Idag är jag så taggad för att jag ska gå på handledarkursen med maken. Sen är det bara att vänta in pappret och börja övningsköra med min make. 🙂 Undra hur det kommer att bli, jag menar jisses med mitt temperament och hans sätt att vara.. orka. Vi får se helt enkelt. Men jag är glad över att komma ett steg närmre.

Idag är barnen hemma med morfar, men ändå på avstånd. Alltså det här med Covid-19 är något som har möblerat om hela ens liv, hem och vardag. Jag skulle nästan vilja spela in en film om det hela hur vi gick från att ha allt, ta det för givet, till att plötsligt inte ha så mycket frihet kvar längre. Vi har ju utvecklats på ett annat sätt nu, vi har fått använda ”en annan del” av hjärnan känns det som fast det inte är så. Jag menar den kreativa delen som legat vilande i så många år. Tänk vilken cool film.

Apropå produktionsbolag i Stockholm så har jag många gånger dagdrömt om att vilja anlita talangfulla filmare som kan återskapa min barndom i film. Jag hade en gång en anonym blogg för många, många år sedan där jag bloggade om mina tonår, ungdom och allt jag gått igenom. Men jag hade aldrig vågat stå bakom den filmen fören många andra människor gått bort först…  Jag vill inte såra någons känslor och outa någon.

Men det coola är att jag skrev ut bloggen i form av bok så den finns i bokformat och sen raderade jag bloggen. Jag har inte vågat läsa boken än, är rädd att väcka en massa känslor, minnen och sorg men kanske en vacker dag så kommer jag våga. Den ligger orörd, oöppen långt upp i en hylla.

Nu blev jag väldigt privat känner jag. Och det är dags att åka snart så jag lämnar er och tittar in senare.

Ha en fin dag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.