Stronger Life

Tomheten efter henne

Innehåller annonslänkar

Snart ska jag skifta om till mysigare kläder och njuta av kvällen med min lilla familj som är kvar. Lillan är på kalas och vi är tre här. Tomheten efter henne känns otroligt mycket, det konstigt hur det kan vara så, men att man verkligen kan känna av ett enda persons frånvaro så pass mycket. Jag vet att det låter larvigt men sanningen är så, vad göra, min lilla korv är den som charmar upp hela huset. Medan den stora är den som får oss att tappa hakan med sina otroligt kloka och häftiga kommentarer som hon kommer med. 🙂 Två ungar som kompletterar varandra så otroligt bra. Min äldsta säger ofta ” det är som att bo med sin bästa vän” och så är det.

Ja ja, snart är det dags att duka fram allt det mysiga och fina, göra något riktigt härligt här hemma. Kanske ta fram lite kuddar, mys, täcken, gossedjur ja inte vet jag. På med hemmakläder, morgonrocken och bänka sig framför teven.

Hur ser er kväll ut idag?

 

Fintvättmedel / Mjukmedel / Shorts / Bh / Trosa / Kimono

Förresten, status på mitt mående: Not so well, jag har legat hemma hela dagen men nu på kvällen måste jag tycka upp mig för dotterns skull. Ska se om jag orkar baka lite kokosbollar så att vi kan mysa med nyttigt godis också. 😀

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.