Stronger Life

Vågade testa

blogger-blogg-vimedbarn-loppi-viktnedgang

Jag skulle ju avvakta med träningen idag men jag kunde inte hålla mig. Jag testkörde och det kändes okej. Lite mer andfådd än vanligt och inte alls samma energi men jag lyssnade noga på kroppen. Så länge jag orkar utan att vara utmattad och kallsvettas så är det bra, det kändes bra. Tog lite metabolisk träning, som att säga typ corssfit men utan vikter. Det är ett bra sätt att fettförbränna på nämligen, metabolisk träning alltså.

såhär såg mitt pass ut, kort men krävande. Alla övningarna i en cirkelträning så som A1-A6 ska utföras direkt efter varandra utan vila. När du är klar med din cirkel så kan du vila, tex 1 minut. Sen hoppar du på allt igen. Tills du gjort dina 3 cirklar sen är du klar.

blogger-didi-toro

Har ni testat passet ovan, så hojta till och berätta vad ni tyckte. Jag tycker den är jobbig i alla fall. Speciellt masken med benspark!

Nu ska jag i alla fall ta en dusch, gå upp till barnen, mysa lite med de innan de lägger sig och sen ner och förbereda allt inför imorgon. Vet inte om maken vabbar imorgon men jag måste ta mig in till kontoret en sväng i alla fall. Möte och lunch som jag inte vill missa.

Förresten så gick det jättebra på banken idag, allt bara flyter på så härligt just nu. Heja oss!

God natt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.