Stronger Life

Lämnar vårt hem

Jag är så tacksam för att ha fått de här dagarna här hemma i lägenheten, att fått se detta vackra Spanien igen, vårt hem. Igår hittade vi ett mysigt ställe som hette ”Mi casa su casa” som var svenskägt. Jättegoda pannkakor och halloumiburgare. Så gott.

Maken är lite besviken över att åka hem och inte ha hunnit göra mer i lägenheten, alltså med inredningen. Han är sugen på att köpa ny soffa och jag är mer sugen på att slå ur allt i badrummet och göra om det. Min tanke är att det ska se ut som något hotell liknande badrum. Typ. Eller såhär.

 

Hur som helst så är vi otroligt deppiga här över att behöva lämna detta ställe. Jag vill inte åka, inte barnen heller. Vi är inte redo och inte klara. Men om jag känner mig själv rätt så slutar det med att jag inom någon vecka bokat en ny resa men bara för mig och maken kanske, så att vi kan gå runt och kolla inredning hela dagen lång. Barnen blir ändå uttråkade och det förstår jag. Ändå har de inte klagat, ändå har de orkat, mina fina barn.

 

Nu har vi i alla fall lämnat en del småsaker som ska vara kvar här. Vi har lite basprodukter kan man säga. Perfekt för om vi ska komma ner bara eller om vi lånar ut lägenheten så finns allt tillhands.

Nä nu får jag lägga bort datorn. Dags att flyga.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.