Stronger Life

Mina kommentarer

wow det är verkligen så att ju fler följare du får desto mer mer otrevliga kommentarer får du. Rätt trist egentligen att man hela tiden ska ha en underton av hat, ogilla, otrevlighet, irritation. Varför ska man då kommentera tänker jag?

Många verkar tro att jag har en skyldighet att svara på sånt som de frågar om.. Vem har sagt att jag som bloggare ska ha den skyldigheten? Speciellt när jag tycker mig höra en slags otrevlig ton, varför skulle jag ens vilja svara på det då?

Jag svarar mer än gärna på trevliga kommentarer men sen tycker jag att man får respektera att man inte behöver svara på alla frågorna. Jag ser era kommentarer, ibland hamnar vissa i skräpposten, de hittar jag senare och publicerar därför senare. Mer än så är det inte.

Är man här för att läsa bloggen eller är man här för att tracka ner och låta dryg?
Tänk på det innan ni kommenterar. Kommer ni bidra med något vettigt med kommentaren eller är den bara onödig för att det faktiskt finns en underton av otrevlighet?

Ha nu en fin dag. En vacker dag kanske jag väljer att gå ut med allt som jag har med mina bloggar att göra, men det är inget jag kommer att gå ut med idag.

Kram på er.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.