Stronger Life

Trodde jag låg bättre till..

Innehåller annonslänkar

Något jag är otroligt glad över, att jag lyckades bli klar med i helgen. Det är julklapparna, jag hade inte orkat med flera vändor nu och barnen är ju de som kräver flest vändor måste jag säga. Men jag blev klar i helgen, allt är inköpt.. nej juste, nästan, jag har två böcker kvar men annars är det klart.

Sedan har jag min mors present kvar och min far har jag noll koll på. Maken ska vi inte ens snacka om. Herre Gud jag trodde jag kunde pusta ut men nu ser jag ju att jag inte alls kan pusta ut. ?

Finns det fler virrpannor där ute, som jag? Jag hjälper er gärna med tips för honom och henne. Vissa av de här är sånt som jag själv vill ha men nu handlar det om att hitta något till andra hehe. Jag tror min mor behöver en ny pyjamas! Och min far älskar parfym! Bra där. Check. ✅

Nu är det bara min man kvar. Parfym? Klocka? Vi skulle ju spara pengar.. tröja? skor? En upplevelse. Åh jag älskar upplevelser, för det finns mycket att välja bland och kan vara allt från adrenalinkickar till restaurangbesök med sin älskade. 🙂 Ska ta och kolla på nått sånt.

 

 

Scented candle / Watch / Case / Pajamas / Fila disruptor / In-ears / Black opium

 

 

Perfume / In-ears / Sneakers / Watch / Experience / Over-ears

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.