Stadstjej blir Lantlolla

Loppi Blogbag Sommar

imageBlev så glad i veckan när paketet från Loppi levererades 🙂

Blogbag sommar:

Brun utan sol mousse för kroppen från Apoliva – en parfymerad brunutansol mousse för kroppen med härlig och annorlunda konsistens. Den doftade gott (vilket är ovanligt för en brun utan sol), färgade inte av sig på kläderna och resultatet blev riktigt bra 🙂

Shower gel från Neutral – en mild duschgel som kan användas varje dag på känslig hud. Den är fri från parfym, färgämnen, parabener och andra tillsatsämnen. Neutrals produkter minskar risken för att utveckla allergi och överkänslighet, och dom är godkända av Astma- och Allergiförbundet samt Svanenmärkta.
Jag tycker om neutrals ”allergivänliga” produkter och denna kommer användas till lillkillen. Själv vill jag gärna ha parfymerad duschgel.

LSHP mealbar från Naturdiet – en bar med lågt innehåll av kolhydrater och högt proteininnehåll. Den är perfekt som mellanmål, när man är iväg eller har bråttom någonstans. Ger bra med energi, berikad med 1/5 av dagsbehovet av vitaminer och mineraler, Bara 1 gram socker och 14 gram protein per bar. En bar ger 190 kcal. Den mättade bra men smak och konsistens var inget för mig.

Walking with dinosaurs på DVD från Fox Paramount Pictures – dinosaurier får åter liv i detta 3D-äventyr och biopubliken får för första gången i historien verkligen se och känna hur det var när dinosaurier regerade på jorden för 65 miljoner år sedan.
Gissa om killarna här hemma blev uppspelta när de såg denna filmen i lådan 😉
I veckan blir det filmkväll för hela familjen.

Sheer botanical läppstift från Yves Rocher – ett läppstift som ger oemotståndliga läppar med naturligt vacker färg, jag fick ett knallrött läppstift (yes!). Lättapplicerat och snyggt. Finns i 12 fina färger!

X-travital kvinna med tiggarnöt – som är en ört som främjar kvinnans lust, innehåller också soja, lignaner från linfrö, kalcium och vitamin D.
Vi får se om jag testar dessa eller inte, vem hinner med sånt 😉

Naturligt gott vitamingodis från Yves Rocher – vitaminladdade godisbitar där smakerna kommer till 100% från naturens läckraste frukter och bär. Samtliga vitamingodis är utan gelatin, konserveringsmedel, färgämnen och sötningsmedel.
Jag tyckte tyvärr varken om smak eller konsistensen på dem.
Inte helt lätt det där med nyttigt och gott.

Ingefära mot åksjuka från Acrilex – sugtabletter med ingefära som ska hjälpa mot åksjuka utan att ge en dåsighet. Så himla passande för våran familj. Både jag och killarna blir lätt åksjuka (i skrivande stund ligger klädseln till ena bilstolen i tvättmaskinen igen efter åksjukeincident).

Ingefära smakar ju gott så det är bra. Nackdelen är väl att man ska ta enligt rekommendationer 5 sugtabletter cirka 30 minuter innan resan (kanske inte lättaste att få i killarna så många) man fick ta max 20 stycken tabletter per dag, och en burk innehåller 25 tabletter. Så vi kommer väl sluka den här burken 😉

Träningsstrumpor från Ullmax – för träning med mjuk känsla och mycket god passform. Materialet är bambu och det tar inte åt sig doft och transporterar bort fukten. Tunn frottéförstärkning i sulan. Säljs i 2-pack, fick ett par svarta och ett par rosa. Otroligt sköna och bra passform, ska testa träna med dom nästa gång! Fina är dom också

Vattenflaska i plast från Ullmax – en vattenflaska som rymmer 750 ml. Denna fick vi användning av i lördags när fyraåringen hade sin fotbollsträning. Funkade kanon.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.