Stadstjej blir Lantlolla

Bloggbrunch med Baby & Barn

Igår var det dags för Baby&Barn bloggbrunchen – ett bloggevent anordnat av Valentin&Byhr i samarbete med
Baby&Barn inför mässan nästa helg.

Det var ett riktigt fint event med bra föreläsare och spännande utställare.
Frida Ramstedt från bloggen trendenser (Sveriges största inredningsblogg) föreläste om både inredning och gav oss riktigt bra bloggtips (pepp).
Hanna wendelbo Designansvarig på Boråstapeter inspirerade och tipsade oss om inredning och styling av barnrum för olika åldrar. Fick verkligen lust att göra om i killarnas rum (nu när de flyttat ihop och allt). Hanna pekade på saker jag inte riktigt tänkt på tidigare och visade härliga barnrum.  HÄR kan du frossa i vackra bilder på hennes instagram.

Utställare var Babyproffsen vars nya VD berättade om deras framtidsplaner. Polarn & Pyret med sina fina kläder, Rätt startreirei med Ergobaby, Lillugglans BVC som kändes så bra och rätt i sin tid med metoder och allt man kan önska. Driftiga Jennifer Berne ägare av Spojl (där vi brukar klippa Lille M) var där och berättade avslappnat om vad de gör på mässan och om de fina barnkläder som hon säljer. Made to Play fanns på plats och Acrilex med deras grymma vitaminer för barn.

Det bjöds på pastellig brunch signerad kocken Krister Dahl och mingel med massor av fina bloggare. Tyvärr blev det inte allt för mycket minglande för mig eftersom jag hade med mig en otålig men jätteduktig Lille M.

20140323-111034.jpg

20140323-111040.jpg

 

Lille M lånar mobilen som tidsfördriv 😉

 

Tack Baby&Barn och Valentin&Byhr för ett riktigt bra event och en härlig lördag och tack alla utställare på plats!

 

Vill ni veta vad som fanns i den maffiga Goodiebagen? Kommer inom kort 😉 Den var ett inlägg för sig!

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.