Stadstjej blir Lantlolla

Bloggfrukost på Alfons Åbergs Kulturhus

Imorse var Lille M och jag på ett supertrevligt bloggevent. Det är Jollyroom.se som nu även satsar på att anordna event för bloggare.

Vi hade inte tidigare varit på Alfons Åbergs hus men efter denna förmiddag kommer vi absolut att åka dit fler gånger. Så fina och mysiga lokaler med massor av skoj att hitta på.

Det bjöds på en härlig frukost från Espresso House som passade både stora som små för en gång skull (bra tänkt där Jollyroom).

Vi fick info om Kulturhuset och sedan berättade Jollyroom om sina nya (ännu)större satsningar. Bland annat kommer utbuden inom inredning, utelek, sport och kategori äldre barn att utökas.

20140321-143647.jpg

Sedan blev det tid för mingel och lek. Till min glädje träffade jag Josabeth Bitterblondin.se och hennes fina dotter Leah. Det var verkligen galet många år sedan vi sågs sist (långt före barn, villa, volvotiden 😉 Fint att ses igen och barnen kom bra överrens och busade runt.

Träffade trevliga Barn livets efträtt igen, pratade med Pappa P som visade sig bo här ute på landet också (nästan granne!) och äntligen fick jag snabbt träffa förskolemamman IRL 😉 och såg massa andra bekanta ansikten som inte hanns med att tjingsa på

 

20140321-143709.jpg

Goodiebagen var toppen! Full av fina användbara saker, nya spännande produkter, leksaker, barnmat och annat kul.

20140321-143717.jpg

Som bonus blev det några timmar ensamtid bara Lille M och jag 🙂

Tack Jollyroom för ett jättefint event!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.